Let op: nieuwe registraties moeten eerst worden goedgekeurd door de organisatie. Om de registratie te kunnen goedkeuren willen we je verzoeken je te registreren met je voornaam + achternaam.

Waarom wordt er ALL...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom wordt er ALLEEN gecommuniceerd via FaceBook?

 
Mari van den Broek
(@mari-van-den-broek)
Trusted Member

Ondanks dat meermaals erop gewezen is dat Facebook niet het enige communicatie-middel is waar de organisatie gebruik van kan maken om de rijders te bereiken, blijkt dit nog steeds de enige manier te zijn waarop men communcieeert, ALS MEN AL COMMUNICEERT!

 

Simpele vraag van mij: WAAROM?

 

Ik (en anderen) blijven niet zeggen dat niet alle rijders op Facebook actief zijn (al kan het een heel mooi medium zijn om mensen te bereiken). Het heeft wat voeten in aarde gehad om dit forum weer terug te krijgen, maar heb het idee dat de organisatie er weinig heil in ziet. Ga nu niet roepen dat er niemand hier kijkt, dat is wel zo, maar zolang de organisatie hier niets neerzet dan komt er ook niemand kijken... het werkt 2 kanten uit.

 

Voor 2019 zijn al enkele besluiten genomen, hier op het forum is er nog geen woord over gerept... slecht, ronduit slecht...

 

Hopelijk wil de organisatie eens uit eigen vrije beweging hierop reageren zonder dat ik ze een APPje of Facebook-bericht moet sturen dat hier wat te lezen staat!

Citeren
Topic starter Geplaatst : 15/11/2018 7:23 pm
Admin
(@admin)
Beheerder Admin

Hallo Mari,

Jammer om te horen dat je dit zo ervaart. Via het medium van Facebook worden inderdaad meer mensen bereikt dan via dit forum. Onze Facebook pagina https://Facebook.com/Buggycup is dan ook voor iedereen bereikbaar en inzichtelijk, ook als je geen Facebook lid bent. Berichten zijn hier terug te lezen in chronologische volgorde.

Ik ben het wel met je eens dat een post op de BuggyCup.nl website wel handig is voor (reglementaire) wijzigingen/mededelingen. Deze is dan ook zojuist geplaatst.

Dit forum is nog niet optimaal ingericht en er zouden enkele topics bijgevoegd/verwijderd kunnen worden. Dit forum is dan ook meer een plek om met elkaar in discussie te gaan en geen messageboard vanuit de organisatie. Laten we het hier dan ook niet voor gaan gebruiken.

Discussies, het delen van tips en gezellige praat op het forum en mededelingen/berichten van de BuggyCup op de website & Facebook.

Dit bericht is gewijzigd 3 jaar geleden 2 keer door
BeantwoordenCiteren
Geplaatst : 15/11/2018 8:54 pm
Mari van den Broek
(@mari-van-den-broek)
Trusted Member

Ik denk dat de organisatie mondig genoeg is om zelf op mijn vraag te reageren... en in deze bedoel ik met "de organisatie" de bestuursleden...

En als ze dat niet hier willen doen kunnen ze me ook bereiken via WhatsApp, Facebook, Facebook Messenger, E-Mail of wanneer ze geen Smart Phone hebben ook gewoon bellen... 😋 

 

Ooit wel eens geprobeerd om de Facebook-pagina te bekijken zonder ingelogd te zijn op je Facebook-account? Je wordt continue gevraagd in te loggen dan wel een account te maken, niet echt gebruiksvriendelijk dus. En zeg nou zelf, wie geen Facebook gebruikt gaat zeker ook niet op Facebook kijken!

 

Waarom is het forum geen "messagboard vanuit de organisatie"?  De rubriek "Mededelingen - Mededelingen vanuit de BuggyCup organisatie" staat er dus voor jan-met-de-korte-achternaam?

 

Een van de kernpunten de afgelopen jaren was de slechte communicatie vanuit de organisatie, hoe moeilijk kan het zijn om daar verandering in te brengen... ik heb het blijkbaar mis...

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 16/11/2018 9:08 pm
Mari van den Broek
(@mari-van-den-broek)
Trusted Member

Sinds 2018 is er weinig veranderd helaas...

BeantwoordenCiteren
Topic starter Geplaatst : 25/08/2021 6:59 pm

Zoeken

Sponsoren