11 september 2022 : RC Club Euregio (Hengelo)

De strijd is gestreden en de kampioenen zijn bekend. Wie is dit jaar BuggyCup kampioen 2022? Het werd beslist in de laatste wedstrijd bij RC Club Euregio. Er zijn dit jaar 6 wedstrijden waarvan je er een moet schrappen voor het eind resultaat. Dat betekend veel rekenwerk als je precies wilt weten hoe de beslissing gaat vallen. Nadat de finish vlag was gevallen werd duidelijk wie er eerste tweede en derde zijn geworden. Het is een mooi jaar geweest met spannende wedstrijden en terechte kampioenen. Ik ga ze niet allemaal noemen want de hele uitslag vind je hieronder.
 
BuggyCup 2022 kampioen Elektra klasse sportman is geworden Ferry Fernee en in de Nitro klasse sportman is Colin Meijer dit jaar de kampioen van de BuggyCup 2022. Ze zijn te herkennen aan de champagne douch die ze hebben gekregen. 😊
 
Hieronder vind je alle nummers een, twee en drie in alle klasse met de bijbehorende foto’s.
Volgend jaar BuggyCup 2023 met waarschijnlijk weer 7 wedstrijden want MVW Purmerend is terug met een refurbished baan waar je op 2 oktober alvast een voorproefje kan nemen bij de wedstrijd MVW REBORN.
 
BuggyCup Kampioen 2022 Nitro-sportsman
1e Colin Meijer
2e Sander van Genechten
3e Jan Eichhorn
 
BuggyCup Kampioen 2022 Elektro-sportsman
1e Ferry Fernee
2e Michael van Dijk
3e Sander van Genechten
 
BuggyCup Kampioen 2022 Nitro-hobby
1e Marwin de Groot
2e Jos Hoogsteder
3e Manuel Stoppels
 
BuggyCup Kampioen 2022 Elektro-hobby
1e Joost van Langevelde
2e Tim Voorend
3e Thijs Burink