Update RC de Fivelcrossers

Update voor de BuggyCup wedstrijd op 4/5 september bij de Fivelcrossers!!!

Helaas wil de gemeente de BuggyCup niet als sportwedstrijd zien en mogen we de wedstrijd alleen organiseren als evenement zonder vaste zitplaats. Dit heeft tot gevolg dat wij tijdens het weekend verplicht worden om de regels die daarbij horen te volgen. Voor deelnemers en helpers van 13 jaar en ouder gelden gedurende het weekend de volgende regels:

• Een coronatoegangsbewijs is verplicht. Dit houdt in dat je volledig gevaccineerd moet zijn, een negatieve testuitslag (https://www.testenvoortoegang.org/ voor het maken van een afspraak ) van minder dan 24 uur kan laten zien of recent hersteld bent van corona.

Controle gaat doormiddel van een QR code via de CoronaCheck-app of een papieren QR code via CoronaCheck.nl.
Deze regels gelden voor zowel de zaterdag als zondag, beide dagen worden als apart evenement gezien door de gemeente.

Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen! Deze moeten wij controleren samen met het toegangsbewijs. Zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs voor meer informatie.

• Alleen deelnemers, helpers / monteurs en vrijwilligers van de Fivelcrossers mogen op het terrein komen. Toeschouwers zijn helaas niet welkom.

• Overnachten bij de baan is niet toegestaan.

• Bij aankomst moet je je eerst melden bij de organisatie voor de coronacheck en registratie van je contactgegevens.

• Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vrijwilligers van de Fivelcrossers wordt dringend geadviseerd een zelftest te doen voor zij het evenement bijwonen.